MK Blåseisolering AS

MK Blåseisolering driver i dag kun med blåseisolering av nye boliger og større prosjekter og etterisolering av eldre boliger.

MK Blåseisolering består av totalt 3 ansatte. Eiere Kim og Mathis startet med blåseisolering for 5 år siden, begge to har svennebrev som tømrere og har vært i yrket i over 20 år. Firmaet hadde oppstart i 2013 og drev da med tømrertjenester og drev med dette i ett år før de begynte med isolering.

Blåseisolering

Skaper et godt og stabilt inneklima da denne type isolering gir en tett isolering som legger seg rundt rør og tekniske installasjoner, som igjen gir både varme og lydisolering.

Etterisolering

Ved bruk av etterisolering vil du få en bolig som er mer komfortabelt å bo i pga bedre inneklima, og fordi det vil bli enklere og billigere å varme opp boligen på kaldere årstider.

Våre leverandører

Vår hovedleverandør er Glava AS som leverer Isover insulsafe og Glava blåseull.

Vi isolerer også med Isocell celluloseisolasjon og iCell celluloseisolasjon.

Trenger du å isolere din bolig?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle